Resultatbasert
markedsføring

Resultatbasert markedsføring på tvers av digitale kanaler og sosiale medier. Med performance marketing er resultatet alltid i fokus. Vi jobber målrettet med målgrupper, annonser og budsjett for å gi deg økt omsetning.

«FB kampanjen traff så godt at vi måtte avslutte kampanjen lenge før tida på grunn av stor pågang fra markedet.

Utheve har svart på oppgaven med gode løsninger, godt samarbeid og en effektivitet som passer oss som nyetablert selskap. Vi anbefaler gjerne Utheve som samarbeidspartner.«

Stein Erik Sørstrøm
Daglig leder Groweasy AS

Ofte stilte spørsmål

Svar på spørsmål vi ofte får om å bruke et markedsføringsbyrå som Utheve:

Nei. Våre avtaler har ikke bindingstid. Vi fakturerer etterskuddsvis en gang i måneden. Hvis du for eksempel sier opp avtalen den 15, kjører vi ut måneden også er avtalen avsluttet.

Markedsføringsavtaler er ryggraden til Utheve. Det er fleksible avtaler som definerer rammene for markedsføringen av din bedrift. Det er ingen bindingstid så vi er like interessert som deg i å oppnå resultater. Hvis vi ikke oppnår resultater så mister vi deg som kunde.

Vi er kanaluavhengig. Det gjør at vi kan objektivt anbefale kanaler som passer best for deg. Vi jobber daglig med Facebook, Instagram, Snapchat og Google. I tillegg har vi tilgang på kanaler som Adressa, VG.no med fler gjennom strategiske partnerskap. 

Vi er stolt over at vi har mange små gründerbedrifter som kunder. Ja, vi har også en del større bedrifter, men digital markedsføring gjør at effektiv markedskommunikasjon er tilgjengelig for alle bedrifter, små og store.

Vi tilpasser markedsføringsavtalen til deg. Det er stor forskjell på å kjøre en Facebook kampanje og det å kjøre nasjonale salgsutløsende kampanjer på Google, Snapchat, Facebook samt overvåkning av brukeratferd på landingssiden. De fleste markedsføringsavtalene ligger mellom 4 000 kr og 18 000 kr pr. måned. Annonsekostnad kommer i tillegg.

Tilbud på resultatbasert markedsføring

Fyll ut de 3 feltene under for å få et uforpliktende tilbud på resultatbasert digital markedsføring. Vi kontakter deg ved første anledning:

Markedsføringskanaler

Mange av våre kunder er usikker på hvilke kanaler de skal velge. Dette er en problemstilling vi er godt kjent med. Det finnes jo så mange kanaler å velge mellom. Og i hver kanal er det mange plasseringer å velge mellom. Bare på Facebook finnes det titalls forskjellige plasseringer du kan velge for annonsene dine.

Etter å ha blitt kjent med din bedrift og produktet/tjenesten du ønsker vi skal markedsføre, kommer vi med en anbefaling på kanaler. Ofte er det en kombinasjon av flere kanaler som gir best resultat:

Facebook

Facebook markedsføring er vår mest populære kanal. Vi produserer knallgode kampanjer som treffer målgruppen direkte. Det er få kanaler som kan måle seg med Facebook når det kommer til segmentering.

Snapchat

Snapchat markedsføring er en svært kostnadseffektiv kanal. Det er lite konkurranse fra andre annonsører i Norge pr. i dag, og vi har flere markedsførere som er sertifisert i Snapchat markedsføring.

Google søk

Annonsering på Google er en av de kjappeste tiltakene du kan gjøre for å øke salget. Bli sett når kunden søker etter tjenester og produkter du tilbyr. Ta din plass i kundenes kjøpsprosess og øk salget med kampanjer på Google!

Nettaviser

Vi har et tett samarbeid med FF-marked som gjør at vi kan tilby plasseringer i alt fra lokal-aviser til vg.no til konkurransedyktige priser. Vi tar ansvar for hele kanalmiksen, og du trenger kun å forholde deg til oss.

Google display

Google display lar oss plassere bildeannonser på kjente nettsteder, eller videoannonser på Youtube. Kan blant annet målrette mot personer som har besøkt visse nettsider - effektivt!

Andre kanaler

Nye kanaler dukker stadig vekk opp. TikTok er for eksempel en kanal som nå har begynt å åpne opp for annonsering. Vi følger aktivt med på utviklingen, slik at våre kunder alltid er oppdatert.

Referansekunde resultatbasert markedsføring

«Utheve har kjørt kampanjer med konverteringsmåling på sosiale medier for å få flere nedlastinger av appen vår GrabACab. Takk for bra innsats. Resultatet ble bra, og vi ser frem til fullansering og videre samarbeid.«

Kristian Henrik Svindal
Daglig leder

Resultatbasert markedsføring referanse norsk coating

«Utheve hjelper oss med alt av markedsføring vi foretar oss.
Særdeles dyktige. Utheve er pålitelige, punktlige, flinke og kunnskapsrike innen sitt fag. Enkelt å anbefale videre!»

Stian Mikalsen
Salgs- og markedssjef i Norsk Coating AS

«Rako AS engasjerte Utheve for å bistå med markedsføring av våre tjenester. Vi har erfart at Utheve er profesjonelle og løsningsorienterte. De har bidratt til en effektiv markedsføring for å nå våre mål.

Kan absolutt anbefale Utheve.»

Tore Høyland
Daglig leder Rako AS

«Utheve har stor kompetanse på det de driver med, er fleksible og løsningsorienterte, samt at de leverer veldig raskt. Vi oppnår bedre resultater med Utheve og kan trygt anbefale dem til andre.»

Kristian Lyng-Jørgensen 
Salgs & Markedssjef Rissa Kraftlag

Tilbud på resultatbasert markedsføring

Fyll ut de 3 feltene under for å få et uforpliktende tilbud på resultatbasert digital markedsføring. Vi kontakter deg ved første anledning:

Test oss i 1 måned

– Ingen bindingstid
– Ingen oppstartskostnader
– Profesjonell markedsføring

Informasjonen vil kun bli brukt til å kontakte deg.