Resultatbasert
markedsføring

Resultatbasert markedsføring på tvers av digitale kanaler og sosiale medier. Med performance marketing er resultatet alltid i fokus. Vi jobber målrettet med målgrupper, annonser og budsjett for å gi deg økt omsetning.

Fra første stund viste Utheve en sterke vilje til å lykkes og til å sette seg inn i hvem vi var og hva vi ønsket å formidle. Underveis så vi hvor målrettet Utheve jobbet og hvor tett kampanjene våre ble fulgt opp.  Det gjorde inntrykk å se Utheve dynamiske måte å jobbe på, med tett oppfølging og rapportering, og hvordan de hele tiden var på jakt etter å bygge ut og satse på det som faktisk treffer. Det var en stor trygghet for oss som kunde.

Vi er svært fornøyd med resultatet og kommer til å benytte oss av Utheves kompetanse igjen.
 
 
Magne Vik Bjørkøy
Kultur- og kommunikasjonsrådgiver
 

-

Markedsføringskanaler

Mange av våre kunder er usikker på hvilke kanaler de skal velge til resultatbasert markedsføring. Dette er en problemstilling vi er godt kjent med. Det finnes jo så mange kanaler å velge mellom. Og i hver kanal er det mange plasseringer å velge mellom. Bare på Facebook finnes det titalls forskjellige plasseringer du kan velge for annonsene dine.

Etter å ha blitt kjent med din bedrift og produktet/tjenesten du ønsker vi skal markedsføre, kommer vi med en anbefaling på kanaler. Ofte er det en kombinasjon av flere kanaler som gir best resultat:

Facebook

Facebook markedsføring er vår mest populære kanal. Vi produserer knallgode kampanjer som treffer målgruppen direkte. Det er få kanaler som kan måle seg med Facebook når det kommer til segmentering.

Snapchat

Snapchat markedsføring er en svært kostnadseffektiv kanal. Det er lite konkurranse fra andre annonsører i Norge pr. i dag, og vi har flere markedsførere som er sertifisert i Snapchat markedsføring.

Google søk

Annonsering på Google er en av de kjappeste tiltakene du kan gjøre for å øke salget. Bli sett når kunden søker etter tjenester og produkter du tilbyr. Ta din plass i kundenes kjøpsprosess og øk salget med kampanjer på Google!

Nettaviser

Vi har et tett samarbeid med FF-marked som gjør at vi kan tilby plasseringer i alt fra lokal-aviser til vg.no til konkurransedyktige priser. Vi tar ansvar for hele kanalmiksen, og du trenger kun å forholde deg til oss.

Google display

Google display lar oss plassere bildeannonser på kjente nettsteder, eller videoannonser på Youtube. Kan blant annet målrette mot personer som har besøkt visse nettsider - effektivt!

Andre kanaler

Nye kanaler dukker stadig vekk opp. TikTok er for eksempel en kanal som nå har begynt å åpne opp for annonsering. Vi følger aktivt med på utviklingen, slik at våre kunder alltid er oppdatert.

Avtal et videomøte med oss

Vi vil gjerne høre mer om din bedrift og se om vi kan bistå dere. Fyll inn feltene under. Vi kontakter deg ved første anledning:

FB kampanjen traff så godt at vi måtte avslutte kampanjen lenge før tida på grunn av stor pågang fra markedet. Utheve har svart på oppgaven med gode løsninger, godt samarbeid og en effektivitet som passer oss som nyetablert selskap.

Vi anbefaler gjerne Utheve som samarbeidspartner.

Stein Erik Sørstrøm
Daglig leder

-

Ofte stilte spørsmål

Svar på spørsmål vi ofte får om å bruke et markedsføringsbyrå som Utheve:

Nei. Våre avtaler har ikke bindingstid. Vi fakturerer etterskuddsvis en gang i måneden. Hvis du for eksempel sier opp avtalen den 15, kjører vi ut måneden også er avtalen avsluttet.

Vi er kanaluavhengig. Det gjør at vi kan objektivt anbefale kanaler som passer best for deg. Vi jobber daglig med Facebook, Instagram, Snapchat og Google. I tillegg har vi tilgang på kanaler som Adressa, VG.no med fler gjennom strategiske partnerskap. 

Vi tilpasser markedsføringsavtalen til din bedrift. Det er stor forskjell på å kjøre en spisset Facebook kampanje og det å kjøre nasjonale salgsutløsende kampanjer på Google, Snapchat, Facebook samt overvåkning av brukeratferd på landingssiden. De fleste markedsføringsavtalene ligger mellom 7 500 kr og 18 500 kr pr. måned. Annonsekostnad kommer i tillegg.

Markedsføringsavtaler er våre kunders foretrukne samarbeidsform. Det er fleksible avtaler som definerer rammene for markedsføringen av din bedrift. Det er ingen bindingstid så vi er like interessert som deg i å oppnå resultater. Hvis vi ikke oppnår resultater så mister vi deg som kunde.

Rako AS engasjerte Utheve for å bistå med markedsføring av våre tjenester. Vi har erfart at Utheve er profesjonelle og løsningsorienterte. De har bidratt til en effektiv markedsføring for å nå våre mål.

Kan absolutt anbefale Utheve.

Tore Høyland
Daglig leder

-

Send oss en melding