Resultatbasert
markedsføring

Resultatbasert markedsføring på tvers av digitale kanaler og sosiale medier. Med performance marketing er resultatet alltid i fokus. Vi jobber målrettet med målgrupper, annonser og budsjett for å gi deg økt omsetning.

Markedsføringskanaler

Mange av våre kunder er usikker på hvilke kanaler de skal velge. Dette er en problemstilling vi er godt kjent med. Det finnes jo så mange kanaler å velge mellom. Og i hver kanal er det mange plasseringer å velge mellom. Bare på Facebook finnes det titalls forskjellige plasseringer du kan velge for annonsene dine.

Etter å ha blitt kjent med din bedrift og produktet/tjenesten du ønsker vi skal markedsføre, kommer vi med en anbefaling på kanaler. Ofte er det en kombinasjon av flere kanaler som gir best resultat. 

Her kan du lese mer om de kanalene vi jobber mest med:

Referansekunde resultatbasert markedsføring

«Utheve har kjørt kampanjer med konverteringsmåling på sosiale medier for å få flere nedlastinger av appen vår GrabACab. Takk for bra innsats. Resultatet ble bra, og vi ser frem til fullansering og videre samarbeid.«

Kristian Henrik Svindal
Daglig leder

Resultatbasert markedsføring referanse norsk coating

«Utheve hjelper oss med alt av markedsføring vi foretar oss.
Særdeles dyktige. Utheve er pålitelige, punktlige, flinke og kunnskapsrike innen sitt fag. Enkelt å anbefale videre!»

Stian Mikalsen
Salgs- og markedssjef i Norsk Coating AS

Tilbud på resultatbasert markedsføring

Fyll ut de 3 feltene under for å få et uforpliktende tilbud på resultatbasert digital markedsføring. Vi kontakter deg ved første anledning:

Test oss i 1 måned

– Ingen bindingstid
– Ingen oppstartskostnader
– Profesjonell markedsføring

Informasjonen vil kun bli brukt til å kontakte deg.