Logo Utheve AS

Digital markedsplan

En digital markedsplan bygget i skyen – alltid tilgjengelig. Vi bygger den digitale markedsplanen skreddersydd til deg og dine behov. Den er dynamisk, slik at du kan legge til og endre planlagte aktiviteter fortløpende. Og du kan enkelt hente ut rapporter fra den digitale markedsplanen fortløpende!

Den største delen av en digital strategi er å kartlegge hvordan vi skal oppnå deres digitale mål. Her bruker vi en kombinasjon av statistikk, erfaring, teorier og prinsipper.

Det første vi gjør når vi skal lage en digital strategi for deg er å finne ut hva dere ønsker å oppnå med deres digitale satsing. Hovedmål og sekundærmål. Dette er en en liten, men viktig del av strategien.

En særdeles detaljert plan på hvordan vi skal oppnå målene er verdiløse uten en god forklaring på hvorfor. Når alle parter forstår hvorfor, vil din bedrift over tid tilegne seg solide prinsipp som veileder alle digitale aktiviteter og satsinger. Da går man fra å overfladisk følge en oppskrift, til å virkelig forstå hva som må til for å lykkes med digital markedsføring.

Dynamic Integrations referanse

«Vår workshop med Utheve resulterte i en plan med alle viktige markedsføringselementer på en dag. Det krever selvfølgelig også gode forberedelser fra oss som oppdragsgiver. Andreas sine kunnskaper om sosiale medier, workshop lederkvaliteter og digitale markedsføring strategi er utmerket.

I tillegg er han en verdifull rådgiver for oss siden han skjønner hvordan markedsføring passer i bedriftens strategibilde.»

Fredrik De Vries
CEO

Planlegg markedsføringen

En god digital markedsplan er avgjørende

Uten en digital strategi er det vanskelig å få god avkastning på markedsføringen din. Vi har lang erfaring med å hjelpe både store og små bedrifter med å identifisere de riktige tiltakene.

Tilbud på digital markedsplan

Fyll ut de 3 feltene under for å få et uforpliktende tilbud på en digital markedsplan. Vi kontakter deg ved første anledning: