Logo Utheve AS

Referanser

Hei!
I årsmeldinga til Oleander har vi tatt med en liten del om markedsføringa Utheve hjalp oss med.

Den lyder slik:
Nytt av året var en styrking på digital markedsføring gjennom Meta, dvs Facebook og Instagram. Dette var effektivt, men vi erfarte at vi må ha en overordnet tanke på hva som legges ut. Det var ingen tvil om at dette var svært effektiv markedsføring vi må videreutvikle. Vi brukte det lokale markedsføringsbyrået Utheve til denne jobben og vi var meget godt fornøyd med det de kunne bidra med.

Utheve bygget en hjemmeside for oss i vinter og vi er veldig fornøyd med resultatet. Årsaken til at vi valgte Utheve til å bygge hjemmesiden var gode referanser fra tidligere kunder hos de i tillegg til at vi ønsker å benytte oss av lokale bedrifter. Vi var ganske klare på hvordan vi ville ha det med en informativ hjemmeside som ikke krever jevnlig oppdateringer. Utheve lyttet og bygget hjemmesiden akkurat slik vi så for oss. Vi har i tillegg fått hjelp i ettertid med små justeringer og endringer når vi har hatt behov for det. Vi har opplevd Utheve som profesjonell og lydhør, kan varmt anbefale de videre.


Hilsen jentene i Workin as på Ørland

Utheve distribuerte Fosna-Folket digitalt i 2021. Mens Fosna-Folket har et stort apparat for å bringe lokalavisen hjem til folk, forventer vi at våre lesere oppsøker oss for å lese våre redaksjonelle saker på fosna-folket.no. Dette ønsket vi å gjøre noe med, ved å teste hvilken effekt økt distribusjon ville ha på engasjementet blant leserne. Forsøket var en ubetinget suksess og ga oss gode resultater som vi nå bygger videre på.
 
Utheve er første og fremst profesjonelle og kunnskapsrike, i tillegg til utviklende og tillitvekkende å samarbeide med.


Gunn Kari Hegvik
Sjefredaktør Fosna-Folket

Samarbeidet med Utheve har vært trivelig, konstruktivt – og ikke minst veldig lærerikt.
 
Vår kampanje handlet om å informere om kirkens omsorgsarbeid og å invitere nye frivillige inn. Vi så raskt hvor viktig Utheves kompetanse om profilering og plassering er, for at vi skulle nå ut med budskapet. Fra første stund viste Utheve en sterke vilje til å lykkes og til å sette seg inn i hvem vi var og hva vi ønsket å formidle. Underveis så vi hvor målrettet Utheve jobbet og hvor tett kampanjen vår ble fulgt opp. Det var daglig overvåking og jevnlige møter, og vi følte oss svært godt ivaretatt og informert. Det gjorde inntrykk å se Utheve dynamiske måte å jobbe på, med tett oppfølging og rapportering, og hvordan de hele tiden var på jakt etter å bygge ut og satse på det som faktisk treffer. Det var en stor trygghet for oss som kunde.
 
Vi er svært fornøyd med resultatet og kommer til å benytte oss av Utheves kompetanse igjen.


Magne Vik Bjørkøy
Kultur- og kommunikasjonsrådgiver Den norske kirke

Samarbeidet med Utheve har omfattet utvikling av nettside og gjennomføring av en Facebook kampanje. Samarbeidet har gitt akkurat det svaret vi var på jakt etter.
 
FB kampanjen traff så godt at vi måtte avslutte kampanjen lenge før tida på grunn av stor pågang fra markedet.
 
Utheve har svart på oppgaven med gode løsninger, godt samarbeid og en effektivitet som passer oss som nyetablert selskap. Vi anbefaler gjerne Utheve som samarbeidspartner.


Stein Erik Sørstrøm
Daglig leder GrowEasy AS

Jeg benyttet Utheve AS til webdesign av hjemmeside for Moen Energiberegning AS. 
Under hele prosessen utviste designer solid teknisk kunnskap, og var lett tilgjengelig hele veien. Jeg opplevde at designer tok meg med inn i design-prosessen og overførte mine ønsker og meninger til godt webdesign på nettsiden. Dette satte jeg stor pris på!
Vi hadde flere runder på hjemmesiden, og de slapp ikke taket i meg, før jeg var fornøyd med resultatet.
 
I ettertid har jeg også fått god assistanse på digital markedsføring. Jeg opplever markedsførerne som dyktige på sine fagfelt.
De er levende opptatt av at markedsføring skal gi resultater, slik at du som kunde får maksimalt ut av tjenesten.
 
Menneskene i Utheve er en fantastisk, varm, snill og hjelpsom gjeng, som setter kundetilfredshet høyt!
Dette gjør at man får lyst til å returnere som kunde!
Tusen takk for for flott hjemmeside, og all god hjelp jeg har fått av dere!


Robin Moen
Daglig leder Moen Energiberegning AS

Incotech AS er selskap som leverer teknologiske B2B løsninger og vi har flere konkurrenter i markedet.

Som de fleste opplever innen vår bransje, er det et must i dag å kunne være digitalt synlig.

For å få markedsført et av våre aktuelle produkter kontaktet vi flere selskaper innen digital markedsføring.

Vi hadde samtaler med flere av dem, men valget falt på Utheve AS. Dette rett og slett fordi Andreas var meget imøtekommende og prismessig hevdet de seg meget godt i markedet.

Fra første samtale med Andreas forsto vi at han hadde greie på det han drev med og han tok seg svært god tid til å høre på oss for å forstå våre utfordringer.

Andre positive erfaringer og opplevelser med Utheve er en utrolig bra service, raskt svar og tilbakemelding både på telefon og mail.

Andreas satte opp en FB kampanje på aktuelt produkt og vi fikk både en betydelig interesse i løpet av den perioden vi kjørte kampanjen og vi solgte til både privat og bedriftsmarkedet på dette ene produktet.

Vi så at det arbeidet og den strategien som Utheve gjorde for oss ga resultater og vi kommer til å benytte dem igjen i vårt arbeid med digital markedsføring.

Incotech AS har ingen problemer med å anbefale både Andreas og selskapet videre!


Tom Gustav Stene Skaug
Daglig leder Incotech

Rako AS engasjerte Utheve for å bistå med markedsføring av våre tjenester. Vi har erfart at Utheve er profesjonelle og løsningsorienterte. De har bidratt til en effektiv markedsføring for å nå våre mål.

Kan absolutt anbefale Utheve.


Tore Høyland
Daglig leder Rako AS

Åfjord Utvikling AS  har hatt gleden av å jobbe med Utheve i flere parallelle prosjekter. For Åfjord Utvikling har høy kompetanse hva gjelder digital strategi vært en viktig faktor, og det har Utheve utvilsomt levert på.

 
Fleksibilitet, proaktivitet og profesjonalitet i alle ledd er noe vi har opplevd. Kan varmt anbefale Utheve som strategisk samarbeidspartner for små og store digitale prosjekter, i alt fra performance marketing til design av skreddersydde løsninger.


Stian Nilsen
Prosjektleder Åfjord Utvikling AS

Rissa Kraftlag med sine datterbedrifter har outsourcet all digital markedsføring til Utheve AS. Teamet i Utheve har utviklet hjemmesiden vår, står for søkemotoroptimalisering og markedsføring i sosiale media samt å bistå oss i markedsføringsstrategi.

Utheve har stor kompetanse på det de driver med, er fleksible og løsningsorienterte, samt at de leverer veldig raskt. Vi oppnår bedre resultater med Utheve og kan trygt anbefale dem til andre.


Kristian Lyng-Jørgensen 
Salgs & Markedssjef Rissa Kraftlag

Utheve har utarbeidet vår hjemmeside og bistår oss med all digital profilering. Teamet i Utheve er profesjonelle og løsningsorienterte, og vi kan trygt anbefale de videre.


Janne Dyrendahl
Daglig leder Fosen Renovasjon Næring AS

Utheve har bistått oss med Facebook-markedsføring, søkemotoroptimalisering og strategi. Samarbeidet med Utheve har økt trafikken til 540 000 lesere pr. januar 2020, som er en økning på 35 prosent sammenlignet med januar 2019.


Trond Bie
Daglig leder Pollination Publishing AS

Vi har nå fått hjelp av Utheve til annonser på Facebook og Google i 2 uker.

Allerede nå ser vi gode resultater. Andreas har kontroll på hver minste detalj og vi får flere e-poster hver uke om tips til forbedringer.

Vi anbefaler absolutt Utheve!


Stina Fure
Daglig leder Mad Goats AS

Utheve hjelper oss med alt av markedsføring vi foretar oss.
Særdeles dyktige. Utheve er pålitelige, punktlige, flinke og kunnskapsrike innen sitt fag. Enkelt å anbefale videre!


Stian Mikalsen

Salgs- og markedssjef i Norsk Coating AS

Utheve har kjørt kampanjer med konverteringsmåling på sosiale medier for å få flere nedlastinger av appen vår GrabACab. Takk for bra innsats. Resultatet ble bra, og vi ser frem til fullansering og videre samarbeid.


Kristian Henrik Svindal

Daglig leder

Utheve har laget ny nettside for næringsklyngen MIDSEC (www.midsec.no). Utheve var engasjerte og løsningsfokuserte i hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. De lyttet godt til våre tilbakemeldinger, samtidig som de utfordret oss for å skape et best mulig resultat.


Marius Tvinnereim
Rådgiver

Vi har fått hjelp av Utheve AS med Facebook markedsføring og digital strategi. Utheve AS oppleves som ærlig, tillitsskapende og profesjonell. Faktisk den mest profesjonelle aktøren i bransjen vi har vært bort i.

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, og satte spesielt pris på at Utheve AS brukte tid på å virkelig forstå vår bedrift og situasjon.


Arshad Jakob Jamil
Daglig leder Ungdomsakademiet AS

Vi i Funky Doris har vært kjempefornøyd med servicen til Utheve.

Klare og tydelige råd på markedsføring på Facebook, og tett oppfølging av kampanje.


Tove Trydal

Daglig leder Funky Doris AS

Utheve har bistått betydelig i oppbygningen av omstillingsprogrammets kommunikasjonsprofil.

Utheve har utvist profesjonalitet og høy faglig kompetanse samtidig som tjenestene har vært nyskapende og av høy kvalitet.

Vi er meget fornøyd med Utheve som leverandør av disse tjenestene og kan med trygghet anbefale Andreas og Utheve videre.


Vidar Johansen

Leder for omstillingsprogrammet Indre Fosen kommune

I kreative bedrifter som min egen kan det å nå fram med de gode budskapene være noe som ikke alltid får like mye fokus.

Vi har det siste halvåret i flere prosjekter jobber sammen med Utheve for å forbedre tekst og budskap i våre kanaler. Vi er meget fornøyd med fleksibiliteten og måten Utheve får frem klare budskap på det vi ønsker å kommunisere ut til våre kunder.

Vi anbefaler Utheve som en god samarbeidspartner for en tydeligere markedsføring av din bedrift.


Ken Robin Sivertsvik

Kreativ leder Trøndelag Arrangement AS

Veldig fornøyd med leveranse fra Utheve. Har fått gode og konstruktive løsninger på vårt prosjekt.

Kan bare anbefales med det sterkeste.


Arman Curic

Daglig leder Nettsalg AS

De siste 12 månedene har vi aktivt jobbet med Utheve for å posisjonere Jensen IT-Consulting AS mer aggressivt i markedet.

Vi har fått hjelp med profil, budskap, målgrupper, utforming av nettside, AdWords, søkemotoroptimalisering og strategi.

Andreas og Utheve har høy kompetanse rundt markedsføring og påvirkning. Det er alltid fokus på aktiviteter og tiltak som gir resultater. Dette gjør at vi får en effektiv bruk av markedsføringsbudsjettet vårt.


Jan Jensen

Daglig leder Jensen IT-Consulting AS

Ilfalco olive oil har i høst hatt et tett samarbeid med Utheve.
 
Oppdraget var å forbedre nettbutikken vår, slik at vi kunne få bedre uttelling på salg av Egenprodusert olivenolje.
Utheve pekte raskt ut forbedringspotensialet på den eksisterende nettbutikken vår.
 
Deretter har Andreas i varetatt kundeforholdet på en flott måte. Han var presis med oppdragsbeskrivelse, og dette gjorde det uproblematisk å forholde seg til arbeidet som skulle gjøres. Når det er sagt, har service  og gjennomføring vært utenom det vanlige god.
 
Utheve har strukket seg langt for å tilfresdsstille ønsker og endringer som er dukket opp underveis. Framfor alt, er fagligheten og leveransepresisjon av meget høy kvalitet. Vi anbefaler Utheve på det sterkeste til en slik jobb.


Eva Lian

Eier av ILFALCOOLIVEOIL

Vi i Kaktus Interiør er veldig fornøyd med samarbeidet med Utheve AS med utforming av nettbutikk og markedsføringsløsning.

Utheve har høy kompetanse innenfor faget og er meget gode på kundeoppfølging.

Vi er kjempefornøyd med resultatet og kan med glede anbefale Utheve videre.


Heidi Ellevset Haugerø
Daglig leder

Vi jobber med rekruttering til industrien og med ungdom som målgruppe. Vi skjønner at sosiale medier er en viktig kanal å bruke for å nå ut med budskapet, men lenger går heller ikke vår kompetanse.

Derfor var det avgjørende at Utheve kunne lede oss inn i Snapchat m.m. Vi har hatt utrolig mange visninger – og det er absolutt en kanal vi vil vurdere å  bruke igjen!   


Ingunn Rokseth
Prosjektleder

Vi har benyttet oss av Utheve for utarbeidelse av ny grafisk profil og ny hjemmeside.

Utheve har gjort en god jobb til riktig tid, og fremstår som lydhøre, konstruktive, lettbeinte og samtidig profesjonelle i sitt arbeid.


Jostein Sandvik
Partner

Vi har engasjert Utheve for å få hjelp til å kjøre en salgskampanje på nett. Utheve og Andreas har vært med fra begynnelsen. Utheve tar seg tid til å sette seg inn i hva vi ønsket. De leverte fra første dag.

Analyse av prosjektet. Bygging av landingsside. Salgskampanje på sosiale medier, spesielt Facebook. Endringer på nettsiden.

Veldig god kompetanse både teknisk og innen online markedsføring. God og tett oppfølging. Vi kommer til å bruke Utheve igjen. Takk for hjelpen så langt.


Greger Faye

CEO Chill Corporation

Utheve har en veldig struktert tilnærming til markedsføring som gir fantastiske resultater på kort tid.

Vår workshop med Utheve resulterte i en plan med alle viktige markedsføringselementer på en dag. Det krever selvfølgelig også gode forberedelser fra oss som oppdragsgiver. Andreas sine kunnskaper om sosiale medier, workshop lederkvaliteter og digitale markedsføring strategi er utmerket.

I tillegg er han en verdifull rådgiver for oss siden han skjønner hvordan markedsføring passer i bedriftens strategibilde.


Fredrik De Vries

CEO Dynamic Integrations AS

Vi engasjerte Andreas hos Utheve for å profesjonalisere vår digitale markedsføringsplattform.

Andreas jobber strukturert og leverer alltid til rett tid. Han er fokusert og finner den beste løsningen på deres utfordring basert på god kommunikasjon, sterk faglig kompetanse og erfaringer.

Utheve er fantastisk å jobbe sammen med. Anbefales!


Veronica H. Næss

Styreleder Rissa Næringsforum

Vi er veldig fornøyd med Utheve.

Utheve har gitt oss tett oppfølging gjennom hele prosjektet. I tillegg er de faglig dyktige og oppdatert på det siste innen markedsføring.

Vi synes også Utheve er en god sparringspartner som finner løsninger og ideer som passer vårt firma og bransje.

Vi kan absolutt anbefale Utheve.


Truls Hotvedt

Daglig leder Vestfold Naprapati

Utheve AS gjennomførte kurs i digital markedsføring for Fosen Innovasjon og en rekke av våre kunder. Bedriften fremstår som faglig dyktig og Andreas Helmersen har en meget god formidlingsevne. Som kursholder var han strukturert, tydelig og kom med konkrete råd og tips.

Vi vil anbefale Utheve AS som kursholder!


Kine Kilen

Kursansvarlig Fosen Innovasjon AS

Har du behov for kurs i merkevarebygging gjennom digitale medier? 
ASVL kan anbefale Utheve AS  ved Andreas Nicolai Helmersen.  
Han er en dyktig kursholder som leverer faglig med humor og stødig pedagogikk. 
Terningkast 6


Wenche B. Syvertsen

Prosjektleder i ASVL

Vi engasjerte Utheve for å utvikle en ny, moderne og brukervennlig hjemmeside.

Teamet i Utheve har utvist profesjonalitet og høy faglig kompetanse, samtidig som de har vært fleksible og svært løsningsorienterte. Dette har resultert i en hjemmeside vi er veldig fornøyd med.

Vi kan med trygghet anbefale Utheve videre.


Kristian Solem

Daglig leder