Logo Utheve AS

Søkemotor-optimalisering

Søkemotoroptimalisering er kritisk for å bli med i vurderingen til kunden. De fleste kjøpsprosesser i dag starter med et søk. Hvis din bedrift ikke er synlig når kunden søker etter dine produkter og tjenester går du glipp av mange salg.

Søkemotoroptimalisering er en kontinuerlig prosess som stadig må følges opp og justeres basert på dataene fra Google og atferden til din målgruppe. Vi har gunstige avtaler som faktureres månedlig uten binding som gjør at vi hele tiden må vise til gode resultater for å beholde deg som kunde.

Søkemotoroptimalisering gjør deg synlig

Søkemotoroptimalisering er kritisk for å øke salget i dagens «Google-samfunn». Kjøpsprosesser starter ofte med et søk på Google, og når var sist gang du gikk til side 2 på Google for å se etter produkter eller tjenester du ønsket å kjøpe? 

Alle bedrifter ønsker å havne på førstesiden på Google, men det tar tid og erfaring å drive med søkemotoroptimalisering. Man må alltid være oppdatert på nye trender og søkeord, derfor er det smart å alliere seg med noen som har spisskompetanse innen søkemotoroptimalisering. 

Referanser søkemotoroptimalisering

Du er den viktigste personen i vårt markedsføringsbyrå.

Vi gjør alt for at du som kunde skal bli fornøyd med å velge Utheve AS som ditt markedsførignsbyrå. Vi er veldig stolte over den gode omtalen tidligere og eksisterende kunder gir oss. Her er et lite knippe av alle referansene vi har fått fra våre flotte kunder. 

De siste 12 månedene har vi aktivt jobbet med Utheve for å posisjonere Jensen IT-Consulting AS mer aggressivt i markedet.

Vi har fått hjelp med profil, budskap, målgrupper, utforming av nettside, AdWords, søkemotoroptimalisering og strategi.

Andreas og Utheve har høy kompetanse rundt markedsføring og påvirkning. Det er alltid fokus på aktiviteter og tiltak som gir resultater. Dette gjør at vi får en effektiv bruk av markedsføringsbudsjettet vårt.


Jan Jensen

Daglig leder Jensen IT-Consulting AS

I kreative bedrifter som min egen kan det å nå fram med de gode budskapene være noe som ikke alltid får like mye fokus.

Vi har det siste halvåret i flere prosjekter jobber sammen med Utheve for å forbedre tekst og budskap i våre kanaler. Vi er meget fornøyd med fleksibiliteten og måten Utheve får frem klare budskap på det vi ønsker å kommunisere ut til våre kunder.

Vi anbefaler Utheve som en god samarbeidspartner for en tydeligere markedsføring av din bedrift.


Ken Robin Sivertsvik

Kreativ leder Trøndelag Arrangement AS

Vi er veldig fornøyd med Utheve.

Utheve har gitt oss tett oppfølging gjennom hele prosjektet. I tillegg er de faglig dyktige og oppdatert på det siste innen markedsføring.

Vi synes også Utheve er en god sparringspartner som finner løsninger og ideer som passer vårt firma og bransje.

Vi kan absolutt anbefale Utheve.


Truls Hotvedt

Daglig leder Vestfold Naprapati