Logo Utheve AS
Hvordan-vi-jobber-med-linkedin-markedsføring

Hvordan vi jobber med LinkedIn-markedsføring


Selv om «kun» 25% av befolkningen i Norge er på LinkedIn så er det en veldig relevant andel av befolkningen. Spesielt om din bedrift selger til bedriftsmarkedet. Vær tidlig ute med LinkedIn-markedsføring og få høy avkastning på innsatsen. 

linkedin digital markedsføring

Hvordan vi kan hjelpe dere med LinkedIn-markedsføring

LinkedIn er en ny jaktmark fylt til randen med muligheter. Den største utfordringen for mange bedrifter er at de ikke er sikker på hvordan de skal bruke LinkedIn-markedsføring.

Hvis dine ansatte er på LinkedIn i arbeidstiden så er det positivt. Men uten en solid bedriftsside som produserer relevant innhold så får dere som bedrift lite igjen for det.

Når bedriftssiden er på plass, og relevant innhold blir produsert så kan man endelig generere innkommende forespørsler. Dette gjør man mest effektivt med målrettede annonser.

Den store styrken til LinkedIn-markedsføring sammenlignet med Facebook-markedsføring er segmenteringsmulighetene. Vi kan gå direkte på alle innkjøpssjefene i hotellbransjen for eksempel.

Hvordan vi jobber med LinkedIn-markedsføring for deres bedrift

  • Vi poster og skreddersyr innlegg for dere
  • Vi optimaliserer deres bedriftsside på LinkedIn
  • Vi utvikler og administrerer annonser og kampanjer for å generere innkommende forespørsler
  • Vi hjelper dere med å finne et passende budsjett for annonsene

Salgs-teamet ditt og sosialt salg på LinkedIn-markedsføring

Salgshverdagen er i ferd med å endre seg drastisk. Tradisjonelle selgere er en døende rase. Kundene tar ikke telefonen lenger. Kjøpsprosessen starter på nett, og kundene tar ikke kontakt før de er kommet godt i gang med kjøpsprosessen.

Selgerne som lykkes i fremtiden er de som forstår sosialt salg. For å sikre at deres bedrift kommer i forkjøpet gjerne ta kontakt med oss for hjelp.

Vi coacher salgs-teamet deres til å lykkes med sosialt salg. Vi kjører kurs for hele salgs-teamet, og gjør individuelle oppfølginger for å sørge for at hver selger når neste nivå.

I 3 tips for en bedre LinkedIn-profil får du tips til hvordan du kan forbedre din profil.

Ta også gjerne en titt på hvordan vi jobber med LinkedIn-markedsføring for å lære mer om fordelene med LinkedIn. Lykke til! 

Andre leser også:

Digital markedsføring
Andréa Rosø

Fargerik påvirkning

Når du starter en bedrift vil det være en viktig oppgave å lage en visuell profil hvor farger er sentralt.

Les mer