et markedsføringsbyrå

Nettside: Fallsikring og sikker tilgang

Unisystemer AS, en ledende leverandør av industrielle løsninger for sikker tilgang og fallbeskyttelse, hadde lenge slitt med en utdatert og tungvint nettside. Selskapets nettside bar preg av å være utviklet med mange utvidelser i WordPress, som både var vanskelig å vedlikeholde og manglet fleksibilitet. Dette ga en dårlig brukeropplevelse, noe som resulterte i høye fluktfrekvenser og lav konvertering. 

Selv om designet fungerte godt visuelt, var den underliggende teknologien utdatert. Dette førte til en rekke utfordringer: nettsiden var treg å laste, det var komplisert å gjøre innholdsoppdateringer, og den manglet responsivitet på tvers av enheter. Selskapet ønsket derfor å modernisere nettsiden teknisk uten å endre det eksisterende designet, som fortsatt appellerte til målgruppen.

Vi anbefalte å bygge nettsiden i Elementor Pro, en moderne nettsidebygger kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet.

Ved å migrere nettsiden til Elementor Pro med det eksisterende designet, oppnådde Unisystemer det beste fra begge verdener. De beholdt det etablerte visuelle uttrykket som var en viktig del av deres merkevareidentitet, samtidig som de fikk en moderne og teknisk solid nettside.

Den nye nettsiden presterte betydelig bedre enn den gamle, med raskere lastetider og en forbedret brukeropplevelse på tvers av alle enheter. Oppdateringer ble også mye enklere, slik at teamet internt kunne gjøre nødvendige endringer uten å være avhengig av eksterne utviklere. Dette resulterte i både kostnadsbesparelser og en mer dynamisk nettside som raskt kunne tilpasses selskapets behov og utvikling.

Start video

Haakon

Prosjektleder

Start en dialog med oss

Vi tar gjerne en prat med dere for å avdekke om vi er en god match.

et markedsføringsbyrå

© 2024 Utheve

Personvernerklæring

Utviklet av oss 😊