Google-annonsering

Google annonsering

  • Bli synlig når kunder er i kjøpsmodus
  • Få flere klikk inn til nettsiden din
  • Umiddelbare resultater

Google annonsering lar oss vise frem din bedrift når potensielle kunder søker etter dine produkter og tjenester på Google. For å annonsere i Google søk bruker vi Google Ads. Dette er en annonseplattform fra Google som gir oss både innsikt og verktøyene vi trenger for å lykkes med kampanjer for din bedrift.

De fleste kjøpsprosesser starter med Google søk. Det betyr at Google annonsering passer for de fleste bedrifter. Vi jobber systematisk og målrettet med Google annonsering. Det betyr for deg som kunde at vi over tid oppnår gode resultater og bruker annonsebudsjettet effektivt. Vi gjør grundig forarbeid med å finne riktige søkeord for dine produkter og tjenester via blant annet Google Trends og andre verktøy som forteller oss mer om hvordan den norske befolkning bruker Google.

Haakon Kvithyll i Utheve AS

Google annonsering gjør deg synlig

Det beste tidspunktet å være synlig på er når kunden leter etter dine produkter og tjenester. Google annonsering gjør nettopp dette.

Referanser Google annonsering

Du er den viktigste personen i vårt markedsføringsbyrå.

 

Vi gjør alt for at du som kunde skal bli fornøyd med å velge Utheve AS som ditt markedsførignsbyrå. Vi er veldig stolte over den gode omtalen tidligere og eksisterende kunder gir oss. Her er et lite knippe av alle referansene vi har fått fra våre flotte kunder. 

mad goats logo

Vi har nå fått hjelp av Utheve til annonser på Facebook og Google i 2 uker.

Allerede nå ser vi gode resultater. Andreas har kontroll på hver minste detalj og vi får flere e-poster hver uke om tips til forbedringer.

Vi anbefaler absolutt Utheve!

Stina Fure
Daglig leder Mad Goats AS

De siste 12 månedene har vi aktivt jobbet med Utheve for å posisjonere Jensen IT-Consulting AS mer aggressivt i markedet.

Vi har fått hjelp med AdWords, søkemotoroptimalisering og strategi.

Utheve har høy kompetanse rundt markedsføring og påvirkning. Det er alltid fokus på aktiviteter og tiltak som gir resultater. Dette gjør at vi får en effektiv bruk av markedsføringsbudsjettet vårt.

Jan Jensen
Daglig leder Jensen IT-Consulting AS

Google markedsføring gir best resultat når man jobber systematisk med det over tid. Våre markedsføringsavtaler har ingen bindingstid og etterskuddsfaktureres – vi er alltid 100% motivert til å få gode resultater for din bedrift.

Andreas Nicolai Helmersen i Utheve AS

Hvorfor bruke Utheve AS til din annonsering på Google?

Erfaring

Vi jobber daglig med Google annonsering, og har erfaring fra et bredt spekter av bransjer.

Effektivt

Riktig bruk av Google Ads fra starten av, som gir deg en mye bedre avkastning.

Målrettet

Vi har alltid fokus på salget. Vi lager annonser basert på teorier innen psykologi og påvirkning.

Rull til toppen

Test oss i 1 måned

– Ingen bindingstid
– Ingen oppstartskostnader
– Profesjonell markedsføring

Informasjonen vil kun bli brukt til å kontakte deg.