innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring

Det finnes mange gode kanaler hvor man kan nå ut med sitt budskap. Innholdsmarkedsføring handler om å skape innhold som har verdi for potensielle kunder. Man kan både lage innhold som konsumeres i sin helhet på Facebook-siden, eller gi en forsmak på et blogg-innlegg som ligger på din nettside.

En annen form for innholdsmarkedsføring er nyhetsbrev. Nyhetsbrev er fortsatt den mest kostnadseffektive formen for markedsføring. Hvis du treffer godt med et nyhetsbrev kan det gi mange salg og henvendelser. Godt innhold som er tilpasset målgruppen er kritisk.

Blogging er kanskje den mest effektive måten å komme høyt opp i søk på nettet. Google er kjent for å prioritere blogg-innlegg i sine resultater siden de ofte tar for seg et spesifikt tema. Blogging er også en fin arena å vise potensielle kunder din kompetanse og kunnskap.

Innholdsmarkedsføring sender kundene til deg

God innholdsmarkedsføring gjør deg synlig. La profesjonelle ta seg av Facebook-innlegg, blogging, nyhetsbrev og annet innhold som skaper verdi hos kundene dine.

Referanser

Her er referanser fra noen av kundene våre hvor vi har levert innholdsmarkedsføring:

 

Vi gjør alt for at du som kunde skal bli fornøyd med å velge Utheve AS som ditt markedsførignsbyrå. Vi er veldig stolte over den gode omtalen tidligere og eksisterende kunder gir oss. Her er et lite knippe av alle referansene vi har fått fra våre flotte kunder. 

Indre Fosen kommune referanse digital markedsføring

Utheve har bistått betydelig i oppbygningen av omstillingsprogrammets kommunikasjonsprofil.

Utheve har utvist profesjonalitet og høy faglig kompetanse samtidig som tjenestene har vært nyskapende og av høy kvalitet.

Vi er meget fornøyd med Utheve som leverandør av disse tjenestene og kan med trygghet anbefale Andreas og Utheve videre.


Vidar Johansen

Leder for omstillingsprogrammet Indre Fosen kommune

Vi er veldig fornøyd med Utheve.

Utheve har gitt oss tett oppfølging gjennom hele prosjektet. I tillegg er de faglig dyktige og oppdatert på det siste innen markedsføring.

Vi synes også Utheve er en god sparringspartner som finner løsninger og ideer som passer vårt firma og bransje.

Vi kan absolutt anbefale Utheve.


Truls Hotvedt

Daglig leder Vestfold Naprapati

I kreative bedrifter som min egen kan det å nå fram med de gode budskapene være noe som ikke alltid får like mye fokus.

Vi har det siste halvåret i flere prosjekter jobber sammen med Utheve for å forbedre tekst og budskap i våre kanaler. Vi er meget fornøyd med fleksibiliteten og måten Utheve får frem klare budskap på det vi ønsker å kommunisere ut til våre kunder.

Vi anbefaler Utheve som en god samarbeidspartner for en tydeligere markedsføring av din bedrift.


Ken Robin Sivertsvik

Kreativ leder Trøndelag Arrangement AS

Innholdsmarkedsføring gir best resultat når man jobber systematisk med det over tid. Våre markedsføringsavtaler har ingen bindingstid, slik at vi alltid er 100% motivert til å få gode resultater for deg.

Andreas Nicolai Helmersen i Utheve AS

Hvorfor bruke Utheve AS til innholdsmarkedsføring?

Kjappere resultater

Over tid har vi utviklet et effektivt system som normalt gir gode resultater raskt.

Erfaring

Vi jobber hver uke hele året med Facebook i et stort spekter av bransjer.

Gode betingelser

Vi har ingen bindingstid på våre avtaler, resultatet er alltid i fokus.